Bildgalleri

Fotograf Lars Krantz

 Dubbelklicka på en bild för att starta bildspelet

KM 09.

42p HP Sönnerskogens Hampus, SVCH, ägare Ylva Lind

42p HP Rotvattnets Kula, SVCH, ägare Michael Hansson, förare Ylva Lind

42p       Nuits No No Nanette, SVCH, ägare Carina Carvall, förare Jan-Eric H

Det blev fina poäng för alla hundar som ställde upp trots en rejält regnig förkväll och natt. Vi tackar dommare och övriga som ställde upp med mat och kaffe med dopp denna fina dag på fjället. Bilder väntas.

 

Vandringspriser

 

Midnattsälgen 2009.

 Första helgen efter midsommar hölls spårprovet Midnattsälgen i skogarna på norr fjället i Ljungskile.

Vädret var torrt och varmt, det befarades att det skulle bli mycket svårt för hundarna, att klara spåren när temperaturen steg till drygt + 30 grader. Men det visade sig att de flesta hundarna tog sig i mål och gick till pris.  Vinnande hund på lördagen blev Bissebo Penny på 42 poäng ägare Lena Hansson, Brastad tätt följd av Sönnerskogens Hampus ägare Ylva Lindh, Uddevalla och Molidens Tilde äg Marita Krantz, Frändefors också de på 42 poäng.

Söndagens vinnare blev även denna dag  Bissebo Penny med 42 poäng HP, 2:a blev  Limpans Doris Dam, äg Theresia Niklasson, Uddevalla, med 42 poäng, sedan kom 4 hundar på 37 poäng. Borderterriern Qvickelyckans Curtis äg Jan-Erik Johansson, Nol, Åsbackens  Qassandra, äg Lena Hansson Brastad, Molidens Tilde o Molidens Vicky båda ägs av Marita o Lars Krantz, Frändefors.

Vinnare av Midnattsälgen blev i år Bissebo Penny och fjolårets segrare Molidens Tilde fick stanna på en andra plats, och som god 3:a blev Limpans Doris Dam.

Vi gratulerar Lena Hansson med Bissebo Penny till en fin prestation. Samtidigt vill vi önska Lena med Åsbackens Qassandra o Ylva med Sönnerskogens Hampus lycka till i SM i viltspår som kommer att gå i Timrå.

Vill samtidigt tacka kökspersonalen Carina Stenqvist o Mikael Svensson som såg till att ingen behövde gå hungrig under helgen, vill också tacka Ylva Lindh för hennes fantastiskt goda bakverk som vi hoppas att det blir fler av. Sedan får vi inte glömma våra domare nya som gamla och övriga funktionärer som ser till att provet kan genomföras.

 

Vårens vandringspriser i viltspårprov:
Dalslands Taxklubbs vpr Haug Tussas vpr
Naveruds Grim 3:s vpr

Alla ovan har tilldelats Hjorthult's Vilhelm, ägare Birgitta Johansson, Bengtsfors.

 • P1010619.jpg

  Vinnare 2009

 • P1010616.jpg

  Lotteriet gick ihop ekonomiskt

 • P1010614.jpg

  Maten var god!

 • P1010605.jpg

  Rustad för flygfä

 • P1010603.jpg

  Grillmästaren

 • P1010601.jpg

  Hungriga tävlande

 • P1010597.jpg

  Matstund